Dölj ditt IP-nummer

Med en VPN döljer du vem du är och var du befinner dig någonstans.

Våra favorit-VPN-tjänster

F-secure FREEDOME

3, 5 eller 7 enheter
Från 89 SEK/mån

Visa erbjudande

30 dagars pengar tillbaka-garanti!

OVPN

4 enheter
Från 49 SEK/mån

Visa erbjudande

10 dagars pengar tillbaka-garanti!

NordVPN

6 enheter
Från 3.3 USD/mån

Visa erbjudande

30 dagars pengar tillbaka-garanti!

Därför ska du alltid använda en VPN

Att använda en VPN för att ansluta till internet bör vara lika självklart som att använda ett antivirusprogram eller som att använda en lösenordshanterare. Det handlar helt enkelt om din säkerhet. Med en seriös VPN-tjänst är din anslutning till internet alltid krypterad oavsett hur du ansluter till nätet, till och med från publika wifi-uppkopplingar i caféer och hotell. Eftersom trafiken alltid är krypterad kan inte din internetleverantör se vilka sidor du besöker eller vad du laddar ner.

Din internetleverantör kan inte se vad du gör på nätet

Med en VPN kan din internetleverantör inte se vilka webbplatser du besöker på internet, vilka filer du laddar ner eller vilka tjänster du använder.

Surfa säkert på öppna nätverk

Eftersom din anslutning alltid är krypterad surfar du säkert även på öppna nätverk, exempelvis på hotell, köpcentrum och restauranger.

Du kan surfa utan innehållsbegränsningar

Din internetleverantör inte kan påverka innehållet på nätet genom att neka dig vissa webbplatser eller tjänster och inte heller begränsa hastigheten för tjänster de inte gillar.

Få tillgång till blockerat innehåll

Med en VPN kan du byta din geografiska plats virtuellt och på så sätt få tillgång till innehåll som normalt sett bara varit tillgänglig för att visst land eller region. Exempelvis så kan du titta på SVTPlay på utlandssemestern, följa sportsändningar via utländsk TV eller titta på amerikanska utbudet på Netflix.


Våra favorit-VPN-tjänster

Det finns många bra VPN-tjänster, nedan finner du ett urval av bra, stabila och seriösa VPN-tjänster som fungerar bra i Sverige. Samtliga tjänster har obegränsad med trafik och 30 dagars pengar tillbaka-garanti eller möjlighet att testa gratis under en kortare period.

# Tjänst  
1 Visa erbjudande
2 Visa erbjudande
3 Visa erbjudande
4 Visa erbjudande
5 Visa erbjudande